Posibilitati de agrement

  • TREKKING, HIKING: Muntii Calimani, sunt un adevarat paradis pentru iubitorii de drumetii montane, traseele sunt in stare buna si sunt bine marcate, puteti vedea lista lor si detalii aici.

  • MOUNTAINBIKING: drumurile forestiere din imprejurimile cabanei, ofera iubitorilor de mountainbiking, o multime de posibilitati si provocari.

  • OFF ROAD: Pasionatii de Off-road, isi pot incerca indemanarea pe multimea de drumuri de TAF, precum si pe drumurile forestiere de pe intreg masivul Calimani.

  • SKI si SNOWBOARD, SKI APLINISM: Iarna Muntii Calimani, devin un punct de atractie, care nu trebuie ratat de iubitorii de sporturi de iarna. Culmile si versantii ofera libertatea de a cobora o panta imaculata si neatinsa de alti schiori, deasemenea, pasionatii de schi de tura nu ar trebui sa rateze M-tii Calimani. Daca totusi doriti sa schiati pe partie amenajata, la Toplita va asteapta o partie in conditii excelente.
  • ESCALADA: In anul 2012 impreuna cu Asociatia Salvamont Toplita-Caliman, am amenajat un numar de 4 trasee de escalada, in apropierea refugiului Lomasita. Faleza de escalada o vom extinde anul acesta cu noi trasee si vom amenja si alta faleza din aceiasi zona.

Dar nu doar cei pasionati de sporturi “de munte” sunt bineveniti, daca va place sa colindati padurile, sa adunati fructe de padure si ciuperci, sa admirati peisajul, sa studiati natura, sau doar doriti sa va relaxati in mijlocul naturii, va invitam in Muntii Calimani la Cabana Lomas.

Pentru doritori putem oferi lectii de ski, iar pentru grupuri putem pune la dispozitie ghid montan pentru ca drumetia dvs. sa fie cat mai sigura si placuta.

De asemenea organizam tabere pentru copii si elevi, concursuri de orientare turistica, activitati de cunoastere a naturii si tehnici de supravietuire pe munte, activitati de tip team building.